Cie Bazaar

Heb je graag iets tastbaar als herinnering aan een van onze voorstellingen? Of leesvoer over onze werking? Dat kan, en zo steun je onze werking ook!

In onze Cie Bazaar verkopen we afgeleide producten van onze werking.
Wil je iets online bestellen, mail dan naar info@tartaren.be

Huidig aanbod

Totebag Cie Tartaren - 2021
(€6, verzendingskosten inbegrepen)

 

Liefde in tijden van corona, als kuur tegen de moeilijke corona-tijd maakte Lieve Matthijs en vele anderen elke dag een foto van iets moois thuis en een haiku. Een bloemlezing in 31 postkaarten - 2020 (€6 voor een set van 5 kaarten; €28 voor de volledige reeks van 31 kaarten / verzendingskosten inbegrepen)

Ook verkrijgbaar

10 jaar Tartaren, jubileumpublicatie met interviews, tijdlijn en veel beeldmateriaal - 2017 (€15, verzendingskosten niet inbegrepen)

 

 

Postvatten, tekeningen en observaties van Lieve Matthijs naar aanleiding van Het kunstparcours De Kueze van de Worms - 2016 (€5)

 

 

 

De Tartaren spreken, een bundeling van uitspraken van de Tartaren samengesteld door Lieze Bergé, fijn en boeiend leesplezier - 2013 (€5)

 

 

Literair op dreef, een selectie van teksten die voortsproten uit een schrijfgroep van Cie Tartaren - 2009 (€2)

 

De Leuvense wereldverbeteraars, over initiatieven in het Leuvense die de samenleving duurzamer, socialer, rechtvaardiger … willen maken o.a. Cie Tartaren, van journalist Luc Vanheerentals met illustraties en gedichten van Sandrine Lambert en voorwoord van Knack-journalist Walter Pauli - 2019 (€12,5)

 

Sander in psychiatrieland, boek over ervaringen in de psychiatrie. Een spiegel naar de 'gewone' mensenwereld en de hulpverlening, van Doke Dilen (Tartaar) - 2016 (€10)

CIE-BAZAAR WAAR?

Die vind je op alle Tartarengebeurtenissen: voorstellingen, lezingen, infomomenten,...

Wil je iets online bestellen, mail dan naar info@tartaren.be

NIEUWSBRIEF