Eros en Thanatos

archief interne activiteit archief te gast
Madam Fortuna

In vers gras vrijen
om later
veel later
in de dood nog even na te geuren
als hooi

Gerard Reve

In het najaar 2018 organiseerde Madam Fortuna het intercultureel muziekproject ‘Eros en de dood’. Een 17-koppige ploeg van muzikanten en spelers resideerde in de herfsvakantie op een afgelegen plek. Daar repeteerden ze onder begeleiding van Wouter Vandenabeele en Luk Nys omtrent het thema ‘Eros (levensdrift) en Thanatos (doodsdrift)’. De groep is samengesteld uit muzikanten en spelers met West-Europese, Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse, Arabische en Roma roots.

Kom kijken en luisteren naar dit bijzondere en intense concert, opzwepend en ontroerend tegelijk, waarin poëzie en muziek elkaar versterken. In MF, Bij’ De Vieze Gasten in Gent, Compagnie Tartaren in Leuven en tijdens De Avonden in kleinVerhaal in Oostende.

Jo Zanders is in de Ridderbuurt en Leuven geen onbekende. Hij leidt drumgroepen zoals de FabotàstiX en DROM en speelt als percussionist mee in enkele andere projecten.

Credits
muzikanten en spelers: Jonas Malfliet, Elias Bachoura, Moussa Niang, Martin Balogh, Fapy Lafertin, Jo Zanders, Wouter Ladakis, Elvis Ametovski, Marcelo Moncada, Jago Moons, Ward Mortier, Stijn Vervoort, Lise Smolders, Zoë Bossuyts, Mirjam de Wit, Javier Mateos, Manal Ermichi, Jeanneke Van Roeye.
muziekregie: Wouter van den Abeele
eindregie: Luk Nys

We hanteren volgende prijzen:

  • normaal tarief: €10
  • -26-jarigen: €9
  • +65-jarigen: €9,5
  • de cultuurkaartkorting: €8
    op vertoon van je Cultuurkaart KU Leuven of European Youth Card, 1 ticket per voorstelling per persoon
  • UiTPAS met kansentarief: €2
    op vertoon van je UiTpas, 1 ticket per persoon, enkel voor inwoners met domicilie in Leuven

Korting te verkrijgen bij het ophalen van je ticket aan de kassa op vertoon van een bewijsstuk.

Door te reserveren voor een van onze voorstellingen, verklaar je je akkoord met onze privacyverklaring. Klik hier voor onze volledige privacyverklaring.

datums
Tickets

Er zijn geen datums gepland.

voorbije datums
za02/03/19
20u00

NIEUWSBRIEF